top of page

Evrene mesaj gönderdim olmadı..Pozitif düşündüm olmadı.. İstedim istedim olmadı.. Hani çekim yasası


Çekim Yasası düşüncelerimizle değil, enerjimiz ile çalışır. :)

İnandığımız şey her ne ise, o enerji frekansından yayın yaparız. Ve evrene asıl mesaj bu yayın sayesinde gider :) Arzularımızla, inandıklarımız çakıştığında yayın kitleniyor, sipariş gelemiyor:) Örneğin işinizde yükselmek istiyor olabilirsiniz ya da daha çok para kazanmak istiyor olabilirsiniz. Ama bir yandan da daha fazlasını hak ettiğinize inanmıyor olabilirsiniz. Çünkü size göre daha fazlasını hak etmek için daha başarılı olmak, daha tecrübeli olmak ya da daha çok çalışmak gerekiyor olabilir. Böyle bir durumda siz istiyorum deseniz de, enerjiniz inancınız doğrultusunda hak etmediğinizin yayınını yapıyor. Yani arzuladığınız şeye inancınız yüzünden ait olamıyorsunuz. O zaman da siparişiniz kapınızı çalamıyor.

Peki böyle bir durumda ne yapacağız?

Arzu ile inancı denk bir duruma getireceğiz. Yani ya arzunuzu inandığınız şey doğrultusunda değiştirin ya da inandığınız şeyi arzularınıza hizmet edecek bir versiyona dönüştürün. Bu kısmı genelde zor gibi gözüküyor aslında düşündüğünüzden çok daha kolay. Yeni bir inanç için, yeni bir bakış açısı yeterli.

Yukarıdaki örnek için düşünürsek, var olan başarılarınıza bakabilir, daha az çalışıp daha çok kazanma olasılığına kendinizi açabilirsiniz. Yani böyle bir olasılığın da olduğunu ve bunu yaşayan insanların olduğunu kendinize hatırlatın. Hatta böyle insanları araştırın. Yeni inanmak istediğiniz şey için kanıtlar bulun.‍️‍ Siz de öyle olsanız kim olurdunuz? Neler hissederdiniz? Hayatınız nasıl olurdu? Bu soruları cevaplayın.Yani konuya yeni bir pencereden detaylı bir şekilde bakmaya başladığınızı düşünün.

İşte bu noktada kendinize biraz zaman vermeniz gerekebilir. (Bazen bir kaç gün bazen bir kaç ay. Kişiye ve konuya göre değişebilir bu süre) Belli bir süre bu yeni pencereden bakmaya devam ettiğinizde, yeni inancınız artık o olacak. O noktada arzuladığınız şeye ait olmuş olacaksınız ve o frekanstan yayın yapacaksınız. Bu kez siparişiniz kapınızı çalacak.

Artık tek yapmanız gereken kapıyı açıp evet demek :)


Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page